Jump to content
Sign in to follow this  
Katoklysm

Application load Error S:0000065432

Recommended Posts

Yesterday everything worked fine. Today it always says "Application load error S:0000065432" after the launcher is finished loading. I didn't change any settings on my PC nore did i install anything else. Tried a steam validation, re-installed the game on my main Drive, even re-installed steam. Nothing Works. Please help. Because like your Twitter Game Support sayd: That is not cool!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't know, seems like a problem with the Launcher. I even re-installed Steam 3 times. And no, it doesn't. And yes, i try starting it in Admin Mode. And after every longer try(re-instaling, etc) i restarted my PC.

I'll add a pic of the error.

Application load.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nvidia Geforce GTX 750

Version: 9.18.13.5306

But i didn't have a problem with that two days ago, and nothing changed there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't, because right now i can't activate my windows properly.

But that didn't mather 2 Days ago. And it doesn't mather for any other game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because i can't go Service Pack 2. Won't do the driver update without it. But like i said, i could play just fine with this setup for 44 hours.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hooo, well... just activate it not properly... you cannot have an non up to date OS and complaining about errors with recent games. First thing to do is having an utd OS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...