Jump to content
Sign in to follow this  
lugsway

Game keeps kicking me out.

Recommended Posts

Everytime i queue for a game I enter the lobby as usual and after a couple of seconds the timer stops running and the i get disconnected from the lobby. I tried: Restarting my router, resetting it, restarting my pc, verifying my files. Any suggestions? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forum @lugsway. Sorry to hear that you are having issues.

Have you tried uninstalling and reinstalling the game?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue for the last 9h. I get in lobby, loading screen, waiting for players and then it's disconnecting. Always. It says network issue... but other online multiplayer games are working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, HolyXanaX said:

I have the same issue for the last 9h. I get in lobby, loading screen, waiting for players and then it's disconnecting. Always. It says network issue... but other online multiplayer games are working fine.

There have been attacks made against the servers. That is why people are having issues with the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...