Jump to content

Recommended Posts

Servers seem to be getting hit. Was playing a few hours this morning here in the EST. Then got blue screened, kept getting disconnects, got blue screened two more times, got more disconnects.

Is this happening across the community as we expected with the release of the physical, the new updates, and the fact that its actually Friday the 13th? Or simply some bad juju on the cursed day?

Up until the last hour or so though, game was a peach and running great. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blue screen crashes are almost always due to hardware failure. You have something dying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, NetSematary said:

Couldn't connect worth shit earlier. Seems good now.

Spoke too soon! I can't play Friday the 13th on Friday the 13th. Neat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately blue screen would denote a hardware issue. Not much we can do about that. Would recommend checking your PC hardware out! Apologies. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...