Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hung'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Information
    • Friday the 13th: The Game News
    • Rules & Regulations
    • Introduce Yourself!
  • Friday the 13th: The Game
    • About Friday the 13th: The Game
    • Friday the 13th: The Game -- Patch Notes
    • Friday the 13th: The Game General Discussion
    • Friday the 13th: The Game -- Suggestions/Feedback
    • Friday The 13th: The Game Bug Reporting
  • Community Events
    • Official Contests/In-Game Challenges
    • Player-Run Challenges
  • General
    • Off Topic
    • All Things Horror
    • Other Games Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hey, so I know this won't help everyone having this issue but at least it will help people who have the same (or a similar) motherboard as me. I kept trying to underclock my GPU and whatnot since people were saying it was the GPU, however I decided to try something else and just went onto my BIOS and set the CPU efficiency to normal instead of turbo (which was the default) , ever since I've gotten literally 0 crashes, played an entire day as Jason and Counselors and I've yet to see a single crash! PS: If this does solve your issue, please leave some feedback in order to help the developers and other people who might be having the same issue
  2. So I had fixed this just yesterday by going onto my BIOS and removing the default CPU overclock, the game ran just fine for the first time... until this patch settled in. Not only it came back, it's worse than ever, I haven't been able to finish a single game.
×
×
  • Create New...