Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connection issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Information
    • Friday the 13th: The Game News
    • Rules & Regulations
    • Introduce Yourself!
  • Friday the 13th: The Game
    • About Friday the 13th: The Game
    • Friday the 13th: The Game -- Patch Notes
    • Friday the 13th: The Game General Discussion
    • Friday the 13th: The Game -- Suggestions/Feedback
    • Friday The 13th: The Game Bug Reporting
  • Community Events
    • Official Contests/In-Game Challenges
    • Player-Run Challenges
  • General
    • Off Topic
    • All Things Horror
    • Other Games Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. So dedicated servers have been unavailable ALL of Saturday 12/14 and still at this time Sunday 12/15 for Xbox One. You see "checking session for room" which immediately changes to "Search cooldown" about every 15 seconds, up to about 3 minutes, then you get put in a peer to peer lobby. Pings are generally 100-250 at average best. Just before creating this topic, I lost connection to a game where I finally got a Jason turn. So because nobody is fixing the server issue, I just lost out on achievement progress for my single remaining achievement, 1000 online Jason matches... This length of time with no maintenance progress is UNACCEPTABLE. This game is hot mess of bugs even with dedicated servers smh
  2. Am I the only one that has a noticed a sharp rise in the number of connection issues when playing a match? It seems like every single time I play a match, I lose connection to the host. Before anyone says anything about my personal connection, I get pretty good pings now eversince I upgraded my router to a nighthawk 1900 yesterday. So now I'm just wondering is anyone else noticing this problem. What's odd to is that I 'lose connection to the host' in every match at the same exact time frame, the first two minutes.
×
×
  • Create New...